Ja, då var vi här igen då........

Ibland är det som att köra på repeat när vi spelar våra fredagsdanser........ Det ska vara på ett visst sätt, med vissa låtar, en bestämd ordning och tjat, tjat, tjat!!!
Ibland när vi får för oss att repa in nya låtar blir de liksom anti mot dessa under flera fredagar...... De måste väl smälta in så de blir välkända innan de tar de till sig!!!
Ofta har vi då kanske hunnit tröttna på de låtarna eftersom de inte verkar ha gått hem tidigare.

Ikväll var en ganska seg tillställning även om jag och bandet hade kul i alla fall : ) Vi har ju "gästartister" med oss på scenen varje spelkväll och "kompar" oss med tamburin, minigitarr och elgitarr....
Tamburinen hörs ju självklart men minigitarren gör inte mycket väsen av sig. Elgitarren däremot har ju ställt till det för oss. Killen som spelar den har en liten förstärkare på en kärra med sig. den pluggar han in i kontakten! Strängarna på gitarren är så löst spända så de hörs inte - vanligtvis - volymknappen hittar han heller inte varje gång....

Men en fredag hade han väl av nån anledning lyckats spänna strängarna samtidigt som han hittat volymknappen på förstärkaren.
Mitt under dansen började det att "tjuta"! Vi trodde att brandlarmet gick och förberedde oss på att sluta, men ingen annan reagerade!
Det visade sig vara vår gästspelande elgitarrist som med ett entonigt hackande på en sträng imiterade larmet i den lokal vi spelade på då........
Varje fredag tjatar han om att köpa en ny, större förstärkare och jag bävar för om det blir verklighet ; )

Ibland har vi också gästartister som kommer upp och sjunger. Si och så blir det med text och takt men lyckan i deras ögon är oslagbar.

Är det nåt vi lärt oss under åren med "pärlorna" så är det att bjuda på sig själv......................

I morgon är det då dags för barspelningen och Fröken Piano och jag har plockat ihop ett 60-tal låtar så vi ska väl klara oss!!

Nej nu gör sig mannen klar för sängen så det är väl bara att följa med : )

Natti Natti



Kommentarer
Postat av: Dan

Hoppas de går bra på barspelningen! :) och jag måste säga att all mat jag har fått hemma hos er har varit kanon! :D

2008-10-04 @ 12:23:12
Postat av: tinelin

Ha ha, Du äter väl allt i allafall???? Utom då pappas fiskgryta kanske ; )

2008-10-04 @ 16:39:22
URL: http://tinelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0