Stor & Liten




Två av mina favoriter som garanterat kommer att dyka upp här är mina "sladdbarn" Stor & Liten.
De har numera flyttat hemifrån till den utflugna sonen med sambo och kommer allt för sällan hem :(

Dock får jag dagliga uppdateringar då sonen och mannen i huset "Åk-lagarn" driver samma firma tillsammans och där "sladdbarnen" tillbringar dagarna!
I detta regnväder bildas enorma lortpölar på firmans enorma leråker till tomt och VILKA ÄLSKAR ATT BROTTAS JUST DÄR?????

Sonen som INTE tillhörde de som brydde sig nämnvärt om ordning och reda så länge han bodde hemma, (hans rum var att likna en soptipp) håller på att renovera sin lägenhet och utbrister uppgivet: Måste de vara ute, vi har precis lagt in det nya golvet ochh städat. Det blir så skitigt inne!!!!!!

Ha Ha Ha värsta vuxenpratet. Åk-lagarn skrattar rått och påminner om svunna tider då sonen ignorerade våra förmaningar.
Sonen som är den sannaste djurvännen av de alla säger då:
Ja men de är ju så söta!!!
Sött som socker va?

Det som är underligt med hundar är att de mycket väl vet VAR och NÄR man får göra vissa saker.
Hos sonen sover man i sängen, ligger i soffan, tigger gobitar från köksbordet. Inget av detta var och är någonsin tillåtet hemma hos oss vare sig åren innan flytten eller när de av någon anledning (bla abstinens från mig) är hos oss.

Här stannar de på tröskeln till köket när vi äter och gli-i-de-e-r ner så att yttersta spetsen på framtassarna ligger precis på tröskeln. (De vet att det är ABSOLUT förbjudet att vara i köket när vi äter) Sen följer de intressant varje tugga vi tar men tigger nej de gör de inte, eller?

Dock hände det sig en gång då hundarna var här efter en lå-å-å-ng frånvaro att vi i de nyinköpta sofforna tittade på film med hundarna sovandes på golvet vid fötterna när plötsligt "Liten" reste sig (och det måste vara i sömnen) och hoppade upp i soffan.
Lika snabbt vaknade han med en förskräckt uppsyn när han upptäckt vad han gjort (eller att vi var där) och hoppade raskt ner!

Vad har jag lärt mig av det??
Att hundarna är otroligt väluppfostrade??
Knappast.
Vad Stor & Liten gör när vi inte är hemma har vi ingen aning om.
Förmodligen låter de oss tro att vi är duktiga mattar ochh hussar men i slutänden gör de som de vill i alla fall!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0